Van de voorzitter - Juni 2024

09 juni 2024


Wie het kleine niet eert…..

Geluk zit soms in kleine dingen. Of dat je blij kunt zijn met kleine vorderingen. Ongemerkt gebeuren bij ons op de club veel zaken die niet altijd meteen opvallen. Maar een kleine opsomming (zonder volledig te willen zijn) laat zien welke zaken dat kunnen zijn. Bijvoorbeeld het schilderwerk van de muren van de keuken, een nieuwe energiezuinige koelkast, de investering in een nieuwe tapkoeling, een nieuwe drankenleverancier met betere inkoopvoorwaarden. En ook het grondig laten schoonmaken van de muren van de douches, een nieuwe toiletpot, nieuwe kranen op de wasbakjes, nieuwe lavendel in de bakken op het terras.  

En ja, er is ook nog werk aan de winkel. De kidscorner achter het clubhuis moet nog worden gerealiseerd. We proberen dat binnen een redelijk budget te realiseren, maar kunnen voor de uitvoering nog best wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld ook van de ouders van de jeugd. De jeugdcommissie zelf heeft namelijk al veel op het bordje liggen.  

De zomerperiode breekt nu aan, alle tijd en gelegenheid wellicht om lekker te komen tennissen. Ben je alleen, kom dan op de donderdagavond naar de racketwissel, die gaat deze zomer gewoon door. Leuk als je meedoet!

Zomerse weken gewenst!

Jos Baljet
Voorzitter
(06-58747722)

Nieuwscategorieën