MixLeague

De mixleague is een vorm van interne competitie die al jaren gespeeld wordt. Het is een mixcompetitie (m/v) met vaste koppels, waarbij de poules naar speelsterkte ingedeeld worden. De organisatie plant de speeldata in, maar er is de vrijheid om in onderling overleg op een andere dag te spelen.

Voor het spelen van een wedstrijd moet gebruik gemaakt worden van het afhangsysteem. De duur van een wedstrijd is 1 uur. Bij winst krijgt de winnaar 2 punten, de verliezer 0 punten, en bij gelijkspel elk koppel 1 punt.

De eerste ronde wordt gespeeld vanaf begin april t/m eind juni. De tweede ronde van juli t/m eind september. De slotdag wordt eind september ingepland. Voor meer info zie de activiteitenkalender. Of informeer bij een van de RC-leden of via de mail: [email protected]