KNLTB competitie - senioren

Tennissen is wedstrijdjes spelen. Tijdens de KNLTB voor- en najaarscompetitie kun jij je met je team meten aan andere clubs in de regio.

Bij TCV kun je op vrijdagavond, zaterdag en zondag competitie spelen. Je kunt je inschrijven voor een herenteam, damesteam of een mixteam. Een team bestaat uit minimaal 4 personen (bij een mix zijn dat minimaal 2 dames en 2 heren). Heb je nog geen team? Neem dan contact op met [email protected]

Voor de startende tennisspelers is de 8-9 competitie op donderdagavond. In 8&9 competitie speel je op een relaxte manier je wedstrijden want resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau.

Pas op! Er bestaat een grote kans dat je pas uren later dan de je laatste punt thuis bent. Dit heeft te maken met de 4e,5e,6e, 7e set die gespeeld wordt in het clubhuis of op het terras!

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie loopt van april tot begin juni (7 weken).

Inschrijving voor deze competitie vindt altijd plaats in november voorafgaand aan het voorjaar. Hierover worden alle leden op tijd geïnformeerd.

Najaarscompetitie

De najaarscompetitie loopt van september tot eind oktober (7 weken).

Met de KNLTB Voorjaarscompetitie nog in volle gang gaan we nu van start met de inschrijving van de KNLTB Najaarscompetitie 2019.

Met de overgang naar onze nieuwe website gaat de inschrijving van de KNLTB Najaarscompetitie deze keer anders dan je gewend bent. Je meldt je aan door een mail te sturen naar: [email protected]

Geef aan de hand van dit schema (klik HIER) aan voor welke competitie de aanmelding is en - als dat kan - ook wie je teamgenoten zijn. Voor de jeugdleden geldt dat de uiteindelijke indeling van de teams gemaakt wordt door de clubtrainer samen met de Jeugdcommissie.

De inschrijvingstermijn sluit op zondag 16 juni 2019. Dus schrijf je snel in en beleef het mee!