Personal information

*
Het lidmaatschap van onze vereniging geeft je het recht om onbeperkt te tennissen op ons park; tenzij de banen bezet zijn met geplande activiteiten en indien de daarvoor bestemde baan (baan 3) verhuurd is. Deelname aan alle geplande activiteiten kan ook kosteloos of soms tegen een geringe vergoeding. Als lid is het ook mogelijk om, tegen vergoeding, met een introducé te tennissen. Zie hierover meer onder Vereniging/Baanreservering.

Met ingang van 1 mei 2014 hanteert TCV een jaarlidmaatschap met speelrecht van 1 januari t/m 31 december.

Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch voortgezet, tenzij dit wordt opgezegd voor 1 december. Afmeldingen dient schriftelijk of per e-mail  plaats te vinden; te adresseren aan het secertariaat van TCV, Kempweg 150, 5801 VV te Venray of [email protected]