Bardiensten

We vragen ieder lid 3x per jaar een bar- of keukendienst te vervullen. 

Bardienst

Als barman of -vrouw run je gedurende je 'dienst' de bar van ons clubhuis. Dat betekent bestellingen aannemen,  verzorgen en afrekenen, glazen ophalen en spoelen. Wanneer er geen keukendienst is kan het zijn dat je ook af en toe een hapje klaar maakt in de keuken. Je zorgt ervoor dat de voorraad is bijgevuld en dat je de bar weer schoon achter laat na je dienst. Daarnaast ben jij degene die bepaalt welke muziek gespeeld wordt in het clubhuis 😉. 

Keukendienst

Een keukendienst wordt alleen ingepland op drukke momenten zoals competities of toernooien. Als keukenprins of -prinses verzorg je de bestellingen die klaar gemaakt worden in de keuken, ben je 'hoofd afwas' en zorg je ervoor dat de keuken weer spik en span is na je dienst. 

Aanmelden

Bardienst of keukendienst draaien is niet moeilijk. Er liggen instructies klaar maar de praktijk leert dat deze vaak niet nodig zijn. Bij vragen is er altijd wel iemand die je wil helpen. Het is gebruikelijk dat we een aantal keer per jaar een instructieavond geven voor diegene die daar behoefte aan hebben. 

Ieder jaar worden in maart de diensten open gezet voor het gehele jaar. Het kan zijn dat voor toernooien de diensten nog niet open staan en pas op een later tijdstip open gezet worden.  Aanmelden kan via de clubapp of via de website (eerst inloggen). 

Vragen

Heb je nog vragen over de bar- en keukendiensten meld deze bij de voorzitter van de accomodatie commissie ([email protected], of kijk op deze website bij "contact" voor het telefoonnummer).