Wintercompetitie

Info voor Wintercompetitie 2019-2020  (klik op de link)

WC 2019_20 2de Ronde Speeldag 3 en 4

WC 2019_20 2de ronde Res Spelers rev 2

WC 2019_20 2de ronde Bardienst rev 0

Recreatieve TCV winter competitie

Beste TCV senior- en proefleden

In november zijn we weer gestart met de recreatieve wintercompetitie.
Hiervoor hebben zich ook weer proefleden aangemeld voor deze leuke en gezellige winteractiviteit (opgave was mogelijk tot 24 oktober).

De spelers worden door de RC commissie individueel ingedeeld, zodat er een leuke en interessante mix onstaat in de individuele speelsterkte en leeftijd tussen de senior- en proefleden, je speelt dus elke speelavond telkens met een andere partner (m/v).

Er worden uitsluitend "dubbels" gespeeld. De games tijdens de wedstrijden worden doorgeteld tot het signaal: einde wedstrijd klinkt.
De uitslag wordt genoteerd op het daarvoor bestemde formulier.

In principe speelt iedereen 2 wedstrijden per avond.
Per wedstrijd is een speelduur van 45 minuten.
De 1e wedstrijd van de avond start om 19:00 uur en de laatste wedstrijd is rond 22:00 uur afgelopen.

Het TCV clubhuis en bar zijn geopend.
De bardienst op deze avonden wordt verzorgd door de deelnemers aan deze WC.

Tussen de wedstrijden en na afloop is er voldoende tijd voor een drankje en contact tussen de TCV leden.

Wil je je “vrijblijvend” aanmelden, geef je dan op als reservespeler. Als er spelers uitvallen kan er een beroep op je worden gedaan.

De speeldata zijn: 7, 14, 21, 28 november, 12 en 19 december. De laatste speelavond zal tevens de kerstavond worden, dit zal dus 19 december zijn.
Een bezoek van de kerstman wordt verwacht!

De kosten voor de wintercompetitie bedragen € 5,00 en zullen automatisch worden afgeschreven.

Een prima gelegenheid om ook in de wintermaanden elkaar regelmatig op de TCV banen sportief te ontmoeten voor leuke tennis wedstrijden.
En uiteraard kunnen de proefleden nieuwe contacten leggen binnen de gezellige TCV club.
De seniorleden (vanaf 18 -70 jaar) zijn graag bereid je vragen te beantwoorden. En je wegwijs te maken bij TCV.

Medio december 2019 wordt er een nieuwe uitnodiging gestuurd voor deel 2 van de Wintercompetitie, welke begin januari 2020 - bij voldoende deelname- zal starten,

Voor nadere info over deze sportieve en gezellige recreatieve tennisavonden, stuur je een mail naar;

met hartelijke en sportieve tennisgroet

TCV/Recreactie Commissie