Onze trainers

De clubtrainingen worden verzorgd door Tennisschool Maascourt. We stellen ze graag even aan je voor:

Tennisschool Maascourt bestaat al 25 jaar en heeft zijn sporen verdiend in het regionale maar ook in het landelijke tennis. Wij kunnen op alle nivo’s lessen verzorgen en zorgen zo voor een volledig pakket binnen de club. Welke club wil dit nu niet. Twan is de eindverantwoordelijke voor alle trainingen bij Tennisclub Venray. Verder is hij eigenaar van de tennishal in Venray en zit hij in het landelijke bestuur van de KNLTB als Ledenraadslid.

Eerste van links op de foto is Ron van der Wouw. Al jaren het bepalend gezicht van de prestatietak van Maascourt. Dit deed en doet hij met veel inzet en beleving. Je kunt er zeker van zijn dat hij alles uit de prestatieve jeugd zal trekken. Ron gaat echter een klein stapje terug doen in verband met drukte op de eigen zaak van zijn vriendin Anouk. Je doet er goed aan daar een keer een kijkje te gaan nemen, want het is zeer de moeite waard. Anouk is namelijk eigenaresse van Chocolaterie Rembrandt in Boxmeer. Ron ondersteunt hier zijn vriendin, omdat ze het enorm druk hebben gekregen de afgelopen tijd. Dat betekent niet dat Ron verloren is voor de Tennisschool. Hij blijft 2,5 dag actief lesgeven en zich bemoeien met het beleid.

De trainer rechts op de foto is Arthur Mol. Geboren in Baexem en in de jeugd waanzinnig fanatiek geweest. Na zijn inzet als jeugd tennisser is hij gaan reizen door Europa en heeft hij in veel landen op de tennisbaan gestaan. Dit onder andere bij de Tennisschool van Rafaël Nadal. In deze 20 jaar in het buitenland heeft hij op alle nivo’s leren lesgeven. En dat laat hij vanaf deze zomer zien als fulltime staflid van Maascourt. Arthur zal leiding en richting gaan geven aan de prestatietak van de Tennisschool. Verder zal hij ook lessen gaan verzorgen op de club bij de jeugd en senioren. Arthur zul je dus bijna iedere dag zien en horen op de banen van Tennisclub Venray.

Zoals jullie zien, lijken Twan en Arthur enorm veel op elkaar. Voordat je de trainer vanuit de verte dus bij naam gaat noemen, kun je beter even wachten. Er zijn er al velen de fout ingegaan. Misschien is het beter om de trainer vanuit de verte voortaan “coach” te noemen. Dat voorkomt een klein foutje.

Contactgegevens lessen:
[email protected] en 0654935801