Clubkampioenschappen

Reglement Clubkampioenschappen 2018

Regelement Clubkampioenschappen jeugd en senioren 2018 van 3 t/m 8 september 2018:

1. Er wordt niet gespeeld voor het DSS-systeem.
  2. Inschrijving staat open voor alle leden van Tennisclub Venray.
  3. De inschrijving sluit op 30 augustus 2018.
  4. Inschrijving is mogelijk in maximaal 3 onderdelen.
  5. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets met dien verstande dat bij de stand 1-1 in sets een SUPERTIEBREAK(tot 10) wordt gespeeld als zijnde een derde set. Uitzondering zijn de finales waarin een volledige 3e set wordt gespeeld.
  6. Men mag verhinderingen opgeven, rekening houdend met het aantal categorieën waaraan men deelneemt. Op de finaledag 8 september  mag men geen verhinderingen hebben.
    • Bij 3 categorieën maximaal 0 verhindering
    • Bij 2 categorieën maximaal 1 verhinderingen
    • Bij 1 categorie maximaal 2 verhinderingen​
  7. De eindstand van iedere wedstrijd moet direct na afloop aan de wedstrijdleiding  worden doorgegeven.
  8. In alle gevallen waarin de wedstrijdbepalingen niet voorzien beslist de wedstrijdleiding.
  9. Er wordt gespeeld volgens het wedstrijd en toernooireglement (WTR) van de KNLTB.
  10. De wedstrijden in de categorieën 55+ mogen, in onderling overleg ,in de ochtend  of in de middag tot 15:00 uur worden gespeeld. Uitzondering hierop zijn de woensdag en vrijdagmiddag, op deze dagen is er een eindtijd van 13:00 uur.
  11. Deelnemers jonger dan 18 jaar die willen deelnemen aan de “Open klasse” moeten in de single minimaal speelsterkte 6 zijn op de KNLTB pas van 2018.