Voorwaarden Externe Competitie Senioren Voorjaar

• Ieder dient zich individueel in te schrijven. Je kunt wel aangeven bij welk team je hoort. Door in de rubriek opmerkingen op te geven wie jouw teamcaptain is of dat je dat zelf bent.
  • Bestaande teams van het voorgaande jaar krijgen voorrang bij inschrijving mits zij weer op dezelfde dag gaan spelen.
  • Met nadruk wijzen wij u er op, dat terugtrekking van een reeds ingeschreven ploeg in de periode tussen 1 januari en 1 februari 2019 wordt beboet met € 115. Terugtrekking van een ingeschreven ploeg ná 1 februari 2019 wordt beboet met € 225. Deze wordt verhaald op de betreffende teamleden indien zij de oorzaak van de terugtrekking zijn.
  • Boetes worden doorberekend aan de spelers van het betreffende team. Wanneer dit niet gebeurd kan de TC in samenspraak met het bestuur van TCV deelname voor een volgend jaar uitsluiten. Het betreft hier alle boetes die een team toekomt. Dit geldt o.a. voor te laat komen, niet op tijd de standen doorgeven of het niet op komen dagen op een wedstrijddag.
  • De competitiebijdrage wordt door elke teamcaptain betaald. TCV belast de speler via automatische incasso. De captain zorgt zelf voor een verrekening met zijn teamleden.
  • De competitiebijdrage moet voor 1 april betaald zijn.
  • Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het op tijd in bezit zijn van een spelerspas. De ledenpas is alleen geldig voor de competitie als hierop het verenigingsnummer staat vermeld waarvoor de speler competitie speelt, en wanneer de pasfoto van de betreffende speler staat afgedrukt. Een ledenpas zonder pasfoto is niet geldig voor het spelen van competitie.
  • Uitslagen dienen binnen 24 uur ingevoerd te worden op de site van de KNLTB. De captains van de teams zijn hiervoor geautoriseerd en kunnen deze uitslagen invoeren via Mijn KNLTB.  Bij problemen met het invoeren dien je contact op te nemen met de VCL’er. Het niet tijdig invoeren wordt door de KNLTB bestraft met een boete die doorberekend wordt op het betreffende team. De VCL’er is bevoegd om foutief ingevoerde uitslagen binnen 7 dagen te herstellen.
  • Wanneer je onverhoopt niet kunt spelen dien je zelf op tijd voor vervanging te zorgen, dit geldt ook bij blessures.
  • De TC heeft de bevoegdheid, indien nodig en mogelijk, spelers aan een ander team toe te wijzen.
  • Sinds 2018 wordt verkort spelen toegepast bij alle dubbelwedstrijden in elke competitiesoort, d.w.z. dat er in geval van een derde set een super tiebreak word gespeeld t/m 10 punten met 2 punten verschil i.p.v. een volledige derde set. (Compact spelen met beslissend punt bij 40-40 komt hiermee te vervallen, m.u.v. de 8-9 competitie en de zomeravondcompetitie..
  • Sinds 2018 mogen competitiespelers een onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor hun vereniging, mits de speler niet meer dan eenmaal uitkomt in een hoger geklasseerd team. Wil je twee keer competitie spelen, dan hoeft daar dus niet altijd meer dispensatie voor aangevraagd te worden. Is het verschil in bandbreedte tussen de beide competitiesoorten > 2.0 dan hoort er wel dispensatie aangevraagd te worden.
  • Wil je voor twee verenigingen competitie gaan spelen dan moet hier wel dispensatie voor aangevraagd worden, geef dat bij je inschrijving dan aan.
  • De bandbreedte om te kunnen spreken van een hoger of lager geklasseerd competitieteam wordt verhoogd van 0.5 naar 2.0
  • Als competitiespeler ga je akkoord met de reglementen van de KNLTB. Klik hier om deze voorwaarden op te vragen.
  • In het kader van het project Competitie Nieuwe Stijl (CNS) zijn de variabele aanvangstijden in de landelijke competitie verruimd. M.i.v. 2017 mag er tussen 9.00-16.30 uur aangevangen worden. TC Venray hanteert in principe zoveel mogelijk de begintijden van de afgelopen jaren.
    ‚Äč

De inschrijving sluit 1 december 2018

Voor verdere vragen neem contact op met de TC,  [email protected]