Voorwaarden Externe Competitie Junioren Voorjaar

• Ieder dient zich individueel in te schrijven. Indeling wordt gemaakt door de JC/TC in overleg met de trainers. Je kunt aangeven met wie je graag zou willen spelen in de rubriek opmerkingen.
  • Met nadruk wijzen wij u er op, dat terugtrekking van een reeds eerder ingeschreven ploeg in de periode tussen 1 januari en 1 februari 2019 kan worden beboet met € 115. Terugtrekking van een reeds ingeschreven ploeg na publicatie van de indeling zal worden beboet met € 225.
  • Boetes worden doorberekend aan de spelers van het betreffende team. Wanneer dit niet gebeurd kan de JC in samenspraak met het bestuur van TCV deelname voor een volgend jaar uitsluiten. Het betreft hier alle boetes die een team toekomt. Dit geldt o.a. voor te laat komen, het niet op komen dagen op een wedstrijddag, of het te laat invoeren van de standen.
  • De competitiebijdrage wordt door elk teamlid betaald. TCV belast de speler via automatische incasso.
  • De competitiebijdrage moet voor 1 april 2019 betaald zijn.
  • Uitslagen dienen binnen 24 uur ingevoerd te worden op de site van de KNLTB. De captains van de teams zijn hiervoor geautoriseerd en kunnen deze uitslagen invoeren via Mijn KNLTB.  Bij problemen met het invoeren dien je contact op te nemen met de VCL’er. Het niet tijdig invoeren wordt door de KNLTB bestraft met een boete die doorberekend wordt op het betreffende team. De VCL’er is bevoegd om foutief ingevoerde uitslagen binnen 7 dagen te herstellen.
  • Wanneer je onverhoopt niet kunt spelen dien je zelf op tijd voor vervanging te zorgen, dit geldt ook bij blessures wel in overleg met de JC/TC.
  • De JC heeft de bevoegdheid, indien nodig en mogelijk, spelers aan een ander team toe te wijzen eventueel in overleg met de trainers.
  • In het kader van het project Competitie Nieuwe Stijl (CNS) zijn de variabele aanvangstijden in de landelijke competitie verruimd. M.i.v. 2017 mag er tussen 9.00-16.30 uur aangevangen worden. TC Venray hanteert in principe zoveel mogelijk de begintijden van de afgelopen jaren.
  • Sinds 2018 wordt verkort spelen toegepast bij alle dubbelwedstrijden in elke competitiesoort, d.w.z. dat er in geval van een derde set een super tiebreak word gespeeld t/m 10 punten met 2 punten verschil i.p.v. een volledige derde set. (Compact spelen met beslissend punt bij 40-40 komt hiermee te vervallen, m.u.v. de 8-9 competitie en de zomeravondcompetitie.)
  • Sinds 2018 mogen competitiespelers een onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor hun vereniging, mits de speler niet meer dan eenmaal uitkomt in een hoger geklasseerd team. Wil je twee keer competitie spelen, dan hoeft daar dus niet altijd meer dispensatie voor aangevraagd te worden. Is het verschil in bandbreedte tussen de beide competitiesoorten > 2.0 dan hoort er wel dispensatie aangevraagd te worden.
  • Wil je voor twee verenigingen competitie gaan spelen dan moet hier wel dispensatie voor aangevraagd worden, geef dat bij je inschrijving dan aan.
  • De bandbreedte om te kunnen spreken van een hoger of lager geklasseerd competitieteam wordt verhoogd van 0.5 naar 2.0
  • Als competitiespeler ga je akkoord met de reglementen van de KNLTB. Klik hier om deze voorwaarden op te vragen.

De inschrijving sluit 1 december 2018

Voor verdere vragen neem contact op met de TC,  [email protected] of de JC. [email protected]