Reguliere clubtraining

Deze groep is onder te verdelen in groepen met prestatieve spelers en met recreatieve spelers. De spelers die prestatiever ingesteld zijn wordt gestimuleerd wedstrijden te spelen in competitieverband, toernooien en ook “vrij” te spelen. Voor de jeugd die geen competitie speelt is plezier in de sport het belangrijkste. Het zullen waarschijnlijk recreatieve tennissers blijven, waarbij deelname aan recreatieve activiteiten gestimuleerd zal worden om ze zodoende nog jaren voor de vereniging te behouden.

De trainingen worden onderverdeeld in zomer- en wintertrainingen.

Zomertraining

De zomertraining bestaat uit 15 lessen die door de clubtrainer op ons tennispark wordt gegeven. Deze lessen starten altijd begin april en lopen door tot half september. De trainingsdagen zijn maandag t/m vrijdag. De kosten van deze cursus vindt u op de pagina Tennisles /  Inschrijven.

Wintertraining

De wintertraining bestaat uit 22 lessen en wordt door de clubtrainer in Tennishal “De Schaapskooi” gegeven en staat qua organisatie los van onze vereniging. Deze lessen starten eind september en lopen door tot eind maart. De trainingsdagen zijn maandag t/m vrijdag. De kosten van deze cursus vindt u op de pagina Tennisles / Inschrijven.