Reguliere clubtraining

Deze groep is onder te verdelen in groepen met prestatieve spelers en met recreatieve spelers. De spelers die prestatiever ingesteld zijn wordt gestimuleerd wedstrijden te spelen in competitieverband, toernooien en ook “vrij” te spelen. Voor de jeugd die geen competitie speelt is plezier in de sport het belangrijkste. Het zullen waarschijnlijk recreatieve tennissers blijven, waarbij deelname aan recreatieve activiteiten gestimuleerd zal worden om ze zodoende nog jaren voor de vereniging te behouden.

De trainingen worden onderverdeeld in zomer- en wintertrainingen.

Zomertraining

Klik HIER voor meer info en het inschrijfformulier.

Wintertraining

De wintertraining bestaat uit 22 lessen en wordt door de clubtrainer in Tennishal “De Schaapskooi” gegeven en staat qua organisatie los van onze vereniging. Deze lessen starten eind september en lopen door tot eind maart. De trainingsdagen zijn maandag t/m vrijdag. Voor meer info kijk op de pagina Tennisles algemeen.