Uitmarkt Open geannuleerd

28 april 2020

Het jaarlijkse open toernooi van de vereniging kan geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. “De voorbereidingen waren al in volle gang, maar de laatste weken werden we steeds meer doordrongen van het feit dat het niethaalbaar is de editie van dit jaar te laten plaatsvinden”, vertelt toernooileider Bernard Tiggeloven. Het toernooi stond gepland van zaterdag 20 juni t/m zondag 28 juni aanstaande en kende vorig jaar een recordaantal deelnemers. “Hoewel de KNLTB een start aan het maken is met het laten tennissen van de jeugd, zijn toernooien op dit moment nog verboden en zullen we niet in staat zijn het toernooi te organiseren zoals we dat zouden willen. Gezondheid staat voorop en op dit moment zijn er nog te veel onzekerheden. Voor nu is dit dus de enige beslissing die we kunnen nemen. We denken nog vaak terug aan de fantastische toernooiweek van 2019 en hopen in 2021 weer een onvergetelijke editie neer te zetten.”

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen