Tennisshirts jeugdleden

09 september 2023


Tennisshirts jeugdleden   

Sinds een tijdje maakt onze jeugd gebruik van blauwe wedstrijdshirts gesponsord door Rotaid AED cabins en Eethuis en Cafetaria Thielen. Kinderen die nog geen clubshirt hebben, mogen deze ophalen bij de jeugdcommissie. Stuur even een mailtje of app één van de commissieleden: [email protected] Voor een wit broekje of rokje mag u zelf zorgen. Speelt uw kind geen competitie mee of gaat uw kind stoppen, dan ontvangen we het shirt graag terug.

De tennisshirts blijven in het bezit van de club. Om ervoor te zorgen dat de jeugdleden lang gebruik kunnen blijven maken van de tennisshirts zijn hiervoor afspraken opgesteld.

Afspraken omtrent uitleentennisshirts Jeugd: 

•       De tennisshirts worden alleen gebruikt tijdens de competitie en toernooien waarvoor je uitkomt namens Tennisclub Venray. Voor vrij tennissen of tijdens trainingen maak je gebruik van je eigen tenniskleding.  

•       Tijdens het in gebruik nemen van de tennisshirts dragen we er zorg voor dat het tennisshirt op een juiste manier wordt gebruikt en wordt onderhouden.  

•       Indien het tennisshirt te klein is kan deze schoon ingeleverd worden bij een van de jeugdcommissieleden. Samen kijken we naar een passende maat.  

•       Na de najaarscompetitie lever je je shirt in bij je trainer of lid van de jeugdcommissie.•       Indien je stopt met tennis dan moet het tennis shirt schoon ingeleverd worden bij een van de jeugdcommissieleden.  

•       Mochten er geen jeugdcommissieleden aanwezig zijn tijdens een toernooi of wedstrijd, dan kan er een mail gestuurd worden naar [email protected].

Wij vragen zowel de jeugdleden als de ouders om de afspraken omtrent de uitleen van de tennisshirts na te leven, zodat de jeugdleden er nog lang en met veel plezier gebruik van kunnen maken. 

Nieuwscategorieën