Nazomeren en het najaar in 

09 september 2023


Nazomeren en het najaar in 

We zien dat de vakanties achter de rug zijn - er is weer meer leven in de brouwerij op de club. Helemaal stil is het niet geweest. Er waren trainings- en jeugdactiviteiten en er werd regelmatig vrij gespeeld.

En nu is de KNLTB najaarscompetitie weer begonnen, waarbij er maar liefst 23 teams de kleuren van TCV verdedigen. Van Tenniskids Rood, Oranje en Groen tot Junioren en Senioren. Dat belooft een hoop strijd en gezelligheid tot half oktober. Dan maken we de balans op en weten we wie de winnaars en wie de verliezers zijn. Of zijn we niet allemaal winnaars door mee te doen? 

We krijgen positieve reacties op het vernieuwde Lobje. Open regelmatig het Nieuws op onze KNLTB Clubapp. Dan ben je vaak al vroeg op de hoogte van het laatste nieuws. Het zou leuk zijn als we vanuit de leden wat meer stukjes ontvangen over wat jullie zoal meemaken op de club. Dat kan ook een wedstrijdverslag zijn van een legendarische tweestrijd of een heroïsche dubbelpartij die onderling gespeeld wordt. Of hoe je je deelname aan een toernooi als Uitmarkt Open hebt ervaren. Of als je bij een andere tennisvereniging een goed idee hebt opgedaan dat je graag binnen onze club wil delen. 

Helaas zijn er bij het bestuur geen reacties binnengekomen op de vacatures die we binnen de verschillende commissies zo graag ingevuld zien worden. Reageren kan nog altijd! Vele handen maken licht werk en dat helpt ook de vrijwilligers binnen de club die nu al taken op zich hebben genomen. Over werk gesproken: de Pimpcommissie is blij met de positieve reacties op het nieuwe interieur van ons clubhuis. Het schilderwerk wordt nu ook weer opgepakt. Het voornemen is om de achterwand van de bar de aankomende winterperiode aan te pakken. We zoeken nog een timmerman die ons kan helpen..... En met zo'n klus doe je vrijwilligerswerk en help je de club. 

Namens het bestuur wens ik jullie allen nog een paar mooi nazomerweken toe en een droog en zacht najaar dat niet lang genoeg kan duren! 

Hartelijke groet, 
Jos Baljet
(voorzitter // 06-58747722)

Nieuwscategorieën