Clubhuis 2.0

16 maart 2023


Eind 2022 werd de vraag gesteld in een ALV of er een paar clubleden zin hadden om uit te zoeken wat ervoor nodig was om het clubhuis op te pimpen. Desiree, Annelies, Robert, Sanne en Marloeke voelden zich aangesproken en gingen aan de slag (als de pimpcommissie). 

Stap 1 was het maken van een sfeerplan. Er werd inspiratie opgedaan bij andere tennisclubs, Pinterest en bij leveranciers van meubels. Alle ideeën zijn gevisualiseerd in een moodboard. 

Stap 2 was het maken van een lijst met benodigde meubels en materialen om de verbeteringen mogelijk te maken. Daarvoor zijn allerlei offertes opgevraagd bij vooral sponsors en lokale partijen. Dat bleek een dure grap, dus toen was het een kwestie van creatief zijn. 

Stap 3 was het afstemmen van het voorstel met bestuur en de Accommodatiecommissie (AC). Het voorstel werd wat aangepast hier en daar en er werden wat opties aangedragen voor goedkopere opties via bekenden. Ook bleek dat de AC vol zit met heel handige en welwillende clubleden die gaan helpen bij o.a. schilderwerk. Dat gaat enorm helpen om de club straks in een nieuw jasje te steken. 

Stap 4 is de uitvoering! Die is al in volle gang. Nieuwe tafelbladen voor buiten zitten al op de onderstellen, nieuwe plantenbakken zijn besteld en vanaf 23 maart starten de schilderwerkzaamheden.  

Als je wilt helpen met het doorvoeren van het plan clubhuis 2.0, meld je dan aan bij de pimpcommissie. Waar kan je bij helpen? Schilderen, betegelen, zagen, timmeren en alle andere klusskills. Alle hulp is welkom. 

 

Nieuwscategorieën