Bijzondere eerste editie Top Beveiliging Open

23 november 2022


 Bijzondere eerste editie Top Beveiliging Open
Tennisclub Venray organiseerde afgelopen week de eerste editie van het Top Beveiliging Open. Met een deelnemersaantal van 164 tennissers uit de regio mocht de organisatie dik tevreden zijn.
Het weer zat echter niet mee en varieerde van een heerlijke najaarszon op de openingszondag tot wind, vorst en vooral heel veel regen. De gravelbanen van de organiserende vereniging waren meerdere malen niet bespeelbaar waardoor er uitgeweken moest worden naar de parken van TC Rodhe en TV Leunen V-H. Ook in Oirlo en zelfs in Horst werd een wedstrijd gespeeld. In het finaleweekend moest ook de tennishal nog ingezet worden als locatie.
De finalezondag werd op Rodhe en in de hal gespeeld. “Al met al een bijzondere maar uiteindelijk zeker geslaagde week” vertelt Robert Hoelen namens Tennisclub Venray. “Het was voor ons als toernooicommissie best wel intens, maar zeker ook voor de deelnemers.
We danken hen voor de grote flexibiliteit. Tevens een groot woord van dank aan de verenigingen die ons geholpen hebben, in het bijzonder TC Rodhe. Zij hebben meerdere dagen hun hele park beschikbaar gesteld, wat ons geweldig geholpen heeft.
Op naar volgend jaar, naar een hopelijk iets ‘normalere’ editie,” besluit Hoelen.
Alle uitslagen zijn te vinden op mijnknltb.toernooi.nl.

Foto: Judith Poels en Ingrid Huijbregts wonnen de damesdubbel 4 finale van Lotte Logtens en Roos Maassen 

Nieuwscategorieën