Kassa informatie

Vanaf 29 maart 2018 is ons nieuwe kassasysteem van Le Credit Sportif live gegaan.

Dit kassasysteem is speciaal ontwikkeld voor verenigingen met vrijwilligers en biedt de volgende voordelen:
1. Je kunt met je pinpas afrekenen.
2. Je kunt je KNLTB ledenpas (enkel 2018) opwaarderen met een bedrag, waarna je met je ledenpas kunt afrekenen. Op dit moment kan dit in het clubhuis, waarbij je de opwaardering betaalt met je pinpas.
3. De afhandeling is veel gebruiksvriendelijker en sneller!

De komende weken is het nog mogelijk om contant te betalen, maar we gaan dit stoppen zodra het mogelijk is. We roepen alle leden op om al zoveel mogelijk met de KNLTB-pas te betalen.

De werking van de kassa is gebruiksvriendelijk en logisch. Op deze pagina staan instructies voor bardienstmedewerkers, 2 video’s en 2 instructies. Bekijk deze voordat je bardienst gaat draaien.

Bij technische problemen tijdens de bardienst kun je altijd de helpdesk van Le Credit Sportif bellen via 030 276 7770.

Instructie video

Gebruik KNLTB- en competitiepas video