Kassa informatie

Ons kassasysteem is speciaal ontwikkeld voor verenigingen met vrijwilligers en biedt de volgende voordelen:

1. Je kunt met je pinpas afrekenen.
2. Je kunt je KNLTB ledenpas opwaarderen met een bedrag, waarna je met je ledenpas kunt afrekenen. Opwaardering kan in het clubhuis.
3. De afhandeling is veel gebruiksvriendelijker en sneller!

Onze kantine is Cashless. Dat betekent dat we geen contante betalingen accepteren. Betalingen in onze kantine gaan per pinpas of KNLTB-pas. We roepen alle leden op om al zoveel mogelijk met de KNLTB-pas te betalen.

De werking van de kassa is gebruiksvriendelijk en logisch. Op deze pagina staan instructies voor bardienstmedewerkers, 2 video’s en 2 instructies. Bekijk deze voordat je bardienst gaat draaien.

Bij technische problemen tijdens de bardienst kun je altijd de helpdesk van Le Credit Sportif bellen via 030 276 7770.

Instructie video

Gebruik KNLTB- en competitiepas video