Baanhuur

Bij TCV kunt u gedurende het zomerseizoen, dat loopt vanaf 1 april tot 1 oktober een baan huren. Dag, tijdstip en duur zijn bepalend voor de prijs. Zie hiervoor de voorwaarden en het ? bij de diverse mogelijkheden tot huur.

De contractvoorwaarden staan hieronder.

Voor het aanvragen van een huurbaan,  klikt u hieronder bij Vaste Baanhuur contracten – Overzicht op de link Klik hier naast de diverse mogelijkheden. Hierna vult u in een aantal stappen uw persoonlijk gegevens, de gewenste contractvorm met dag en aanvangstijdstip en uw medespelers in. Bij de keuze voor dag en tijdstip kunt u met het cijfer 1 t/m 3 uw voorkeur aangeven. Eerst nadat u alle stappen doorlopen heeft en de aanvraag afrondt met de laatste stap >>Klaar>>, kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Aanvragen van contractanten van vorig jaar, die voor dezelfde dag, aanvangstijdstip en duur kiezen als het vorige jaar, worden met voorrang behandeld.

De overeenkomst gaat eerst in nadat u van ons een bericht van definitieve toewijzing of indeling heeft ontvangen. Hierna ontvangt u van ons een factuur (per e-mail). Betaling per incasso machtiging is verplicht.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Guus Visser 0612624296 of een mailtje sturen naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 569 635

TennisClub Venray

Kempweg 150
5801 VV Venray