Tennisles algemeen

Bij TCV kun je tijdens het zomerseizoen (april t/m september) lessen/trainingen volgen.
Deze lessen worden georganiseerd door de club onder verantwoording van de Jeugd en Technische commissie, Twan Lensen is onze trainer. In samenwerking met de genoemde commissies geven zij een trainingsadvies aan jeugdleden.
Iedereen die tijdens het zomerseizoen lessen of trainingen volgt moet lid zijn van TCV. Inschrijven voor lessen verplicht tot inschrijven voor lidmaatschap. Weet je nog niet zeker of tennissen iets voor jou is, dan is er de mogelijkheid om maximaal 2 kennismakingslessen te volgen (deze zijn gratis). De trainers bekijken dan wanneer je voor deze kennismakingslessen kunt aansluiten bij een groep die bij jou past.

Tijdens het winterseizoen worden er ook lessen en trainingen georganiseerd. Training vindt plaats in de Schaapskooi / Tennishal. Omdat deze wintertrainingen in de hal plaatsvinden hoeft men geen lid te zijn van TCV. Voor juniorleden van TCV die wintertraining volgen wordt wel een trainingsadvies gegeven.

Jeugdleden kunnen in het geval van klachten, vragen of suggesties terecht bij een lid van de JC (jeugdcommissie).

Senioren kunnen contact opnemen met Hans Wethly (TC Technische commissie). De TC en JC bepalen samen met de trainers het trainingsbeleid.

Lesreglement

Voor alle lessen voor junioren en senioren geldt een lesreglement klik hier
Klik op junioren of senioren om meer te lezen.

Contact informatie

Kijk ook even op de pagina Contact. Op die pagina staan ook de contactgegevens van onze trainers en die van de ledenadministratie.

Per e-mail zijn bereikbaar:

Onze trainers:

Contactadres voor de jeugd

Contactpersoon voor de senioren: Karin van Heugten

Ledenadministratie: Leo Schaeffers

Financiële administratie, voor facturen en betalingen:
Wilja Brokking [email protected]

Voor meer informatie over de KNLTB-bondstrainingen klik hier