Juniorentour Groen en Brons op TC Venray

09 maart 2024


Van 29 april t/m 3 mei staat het ReadyPlay – TC Venray JRT Brons toernooi gepland. Talentvolle jongeren t/m 12, 14 en 16, die bezig zijn met de opmars op de nationale jeugdranglijst, strijden hier tegen elkaar om de titel. De jeugd onder 10 jaar speelt mee in de Tenniskids groen variant.  

Deze editie zit bomvol met jeugd van eigen bodem. Verschillende talenten van TC Venray en TC Rodhe hebben het afgelopen jaar een mooie stap gemaakt en zijn klaar om te knallen op nationaal niveau. Wij zijn als trainers druk bezig om mogelijkheden te creëren om de ontwikkeling van de kinderen zo goed mogelijk door te trekken. Daar is het spelen van wedstrijden natuurlijk een essentieel onderdeel van en daarom zijn wij blij dat we in samenwerking met de club dit toernooi kunnen realiseren. We zijn Twan Lensen dankbaar voor het overdragen van het toernooi en verwachten een mooie 2024 editie.  

De hele week staat volgepland met spannende wedstrijden, waardoor er voor clubleden op sommige helaas tijden geen mogelijkheid zal zijn om te tennissen en op sommige momenten een beperkte mogelijkheid. Wij hopen op jullie begrip en nodigen jullie graag uit om de jeugd aan te moedigen tijdens deze week.

Nieuwscategorieën